Felhasználási feltételek

CITIZENGO.ORG az alábbi feltételekkel biztosítja az internetes szolgáltatásait.

1.- A 34/2002 (július 11.) számú (spanyol) törvény 10. cikkének jelentési kötelezettségével összhangban az E-kereskedelemért és informatikai szolgáltatásokért felelős szervnek az alábbi adatokat mutatjuk be.

A CitizenGO.org a CitizenGO Alapítvány tulajdonában és kezelésében áll, melynek székhelye Conde de Peñalver 52, 3-D 28006 Madrid, alapítványi nyilvántartási száma 1582, cégjegyzékszáma G-86736998.

A CitizenGO.org felhasználóinak nyújtott szolgáltatásai a CitizenGO.org hálózatán belül ingyenesen érhetők el, ezen szabályzat 9. pontjában foglalt feltételek függvényében. A szolgáltatások egy része kizárólag a CitizenGO.org oldalon előzőleg regisztrált felhasználók számára érhető el.

2.- A CitizenGO.org hálózatával a Felhasználó teljes körűen elfogadja ezen általános feltételeket.

3.- A felhasználó beleegyezik abba, hogy a szolgáltatásokat nem használja jog, közerkölcs, közrend megsértésére alkalmas módon, továbbá általánosságban véve ezen felhasználási feltételeknek megfelelően használja azokat. Következésképpen felelős, amennyiben hirdetési és kereskedelmi célokra használja, valótlan adatokkal küld üzeneteket vagy egyéb módon téveszt meg üzenetével másokat.

4.- A felhasználó beleegyezik abba, hogy a szolgáltatásokat nem használja jog, közerkölcs, közrend megsértésére alkalmas módon, továbbá általánosságban véve ezen felhasználási feltételeknek megfelelően használja azokat. Következésképpen felelős, amennyiben hirdetési és kereskedelmi célokra használja, valótlan adatokkal küld üzeneteket vagy egyéb módon téveszt meg üzenetével másokat.

5.- A Felhasználó elfogadja a CitizenGO.org által meghatározott a szolgáltatásra vonatkozó felhasználási korlátozásokat.

6.- A CitizenGO.org nem tehető felelőssé a kommunikáció során előforduló mulasztásokért, mint például törlődések, hiányos adattovábbítások vagy késedelem, továbbá nem garantálja a rendszer folyamatos működését. A CitizenGO.org felel továbbá abban az esetben sem, ha egy harmadik fél a CitizenGO.org biztonsági rendszerét feltörve belép az üzenetekhez és azokon keresztül vírusokat terjeszt.

A CitizenGO teljes mértékben bizalmasan kezeli személyes adatait. Ezért a CitizenGO megfeelő technikai és szervezeti intézkedéseket hajtott végre a személyes adatok biztonságának garantálása, valamint annak sérülése, elvesztése, illetve a jogtalan hozzáférés és jogellenes módosítás megakadályozása érdekében. Ezek az intézkedéseket olyan kritériumok figyelembevétele után merültek fel, mint az adatkezelés elérhetősége, kontextusa és célja, a technikai feltételek, illetve a meglévő kockázatok.

A CitizenGO.org nem vállal felelősséget a tartalom jogszerűségéért és valóságtartalmáért, sem pedig annak hitelességéért.

A Felhasználók számára elérhető linkek célja a hasonló tartalmak megtalálása az interneten. A CitizenGO.org nem reklámozza az elérhető linkeken található termékeket és szolgáltatásokat, és nem felel ezekért a termékekért és szolgáltatásokért.

A CitizenGO.org nem vállal felelősséget arra vonatkozóan, hogy a Felhasználó hogyan használja az oldalt, továbbá, hogy megfelel-e ezen Felhasználási feltételeknek.


7.- A CitizenGO.org azonnali hatállyal megszakítja a szolgáltatásnyújtást és a kapcsolatot a Felhasználóval szemben, amennyiben kiderül, hogy a weboldal használata vagy annak bármely szolgáltatása a Felhasználási feltételekkel ellentétes.

8.- A CitizenGO.org fenntartja magának a jogot bármely szolgáltatása nyújtásának megszakítására a hálózatán belül, melyhez elegendő a szolgáltatás eléréséhez használt ablakon keresztül 15 napos felmondást közzétenni. Továbbá fenntartja magának a jogot, hogy az oldal beállításait, vagy a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat és azok használatához szükséges feltételeket bármikor, előzetes felhívás nélkül megváltoztassa.

9.- A CitizenGO.org bármikor módosíthatja a Felhasználási feltételeket vagy bevezethet új feltételeket, beleértve az ingyenesség megszüntetését. Ezek a változások kizárólag hatályba lépésük után alkalmazhatók.

10.- A felhasználó elfogadja, hogy az általa most és a jövőben a CitizenGO-nak nyújtott személyes adatok egy adatkezelési nyilvántartásba lesznek foglalva. A CitizenGO felelős a személyes adatok kezeléséért és a regisztráció birtoklásáért.

Az adattulajdonos további információkat találhat a mint érdekelt fél jogairól és a CitizenGO által végzett adatkezelésről, a jogszerűség céljairól és alapjairól, valamint az adatok címzettjeiról az Adatvédelmi Tájékoztatóban.

Az adatkezelő elfogadja a Cookie-k telepítését a böngészőjén. További információért ellenőrizheti a CitizenGO Cookie irányelveit.

11.- A hozzájárulás a www.citizengo.org oldalra elküldött tartalom másolására, terjesztésére és/vagy módosítására vonatkozik, kivéve, ha Creative Commons (Kreatív közjavak) alapján ezt másként jelzed..

12.- A felek egyértelműen kikötik a spanyol jog joghatályát, mint mögöttes jogot az általános feltételeket illetően, és a Madridi Bíróság kizárólagos illetékességét a viták rendezésére.

magyar fordítása. A jogi információ csupán tájékoztató jellegű. Fordítási hibák vagy félreértések esetén a spanyol verziót kell alapul venni.